Het kloppend hart van Waterland
Live

Nee, Prettig Weekend komt niet terug

Gepubliceerd: Woensdag 21 maart 2018 15:07

Nee, Prettig Weekend komt niet terug

Naar aanleiding van het verkiezingskrantje van D66Waterland kreeg de redactie van Omroep PIM een ingezonden mededeling van Riet Cerpentier, voormalig eigenaar en hoofdredacteur van Prettig Weekend. Natuurlijk hebben wij ook een reactie gevraagd aan D66Waterland.

Ingezonden brief van Riet Cerpentier:

Beste Waterlanders,

Vorige week viel bij heel veel Waterlanders de verkiezingskrant van D66 in de bus. In tegenstelling tot wat een flink aantal fans van Prettig Weekend hoopten, heb ik slecht nieuws. Prettig Weekend komt niet terug. Ook ik zag hem pas toen hij bij mij op de deurmat viel. Het is een misleidende verkiezingsstunt van D66. Zonder mijn toestemming hebben zij Prettig Weekend gekopieerd. Het is een inbreuk op mijn auteursrechten, wat verre van netjes is. Ik heb niets te maken met D66 en wil dat graag zo houden. Excuses zouden meer dan op zijn plaats zijn.

Met vriendelijke groet,

Riet Cerpentier (maker van Prettig Weekend


Naar aanleiding van de ingezonden mededeling vroegen wij D66Waterland om een reactie. De reactie luidt:

Ode met excuus

Met veel mensen hebben we gewerkt aan onze verkiezingskrantje “Prettige Verkiezingen”. Prettig Weekend is gestopt en veel lezers vinden dat jammer.

Hoewel er een waardige opvolger is gekomen met Waterlands Weekblad wordt Prettig Weekend gemist. Met onze verkiezingskrantje "Prettige Verkiezingen" wilden wij hierop inhaken, zoals op pagina drie door Gabrielle Bekhuis verwoord:

“Met veel genoegen brengen wij een ode aan Prettig Weekend en Riet Cerpentier. Met veel inzet heeft zij decennia lang de Prettig Weekend gemaakt. Riet is gestopt en deze look-alike is éénmalig en bedoeld om u te
informeren over D66Waterland en wat wij de komende jaren voor Waterland willen betekenen.”

Wij betreuren het een inschattingsfout te hebben gemaakt en daarom biedt D66Waterland onze welgemeende excuses aan. We hebben Riet eerder gesproken en hopen dit binnenkort verder uit te praten.

Met vriendelijke groet,

D66Waterland

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services