Het kloppend hart van Waterland
Live

Nederlands CP Elftal met Marker George van Altena wacht zware wedstrijd tegen Oekraine

Gepubliceerd: Zondag 17 september 2017 20:20

Nederlands CP Elftal met Marker George van Altena wacht zware wedstrijd tegen Oekraine

Foto: IFCPF

Het Nederlands CP Elftal met Marker George van Altena in de gelederen speelt morgen in San Luis in Argentinië tijdens het World Championships CP Football tegen Oekraine. Oekraine is momenteel de nummer 1 van de wereldranglijst CP voetbal.

Het Nederlands CP Elftal reisde 6 september naar San Luis in Argentiniƫ voor de World Championships CP Football. Met een nieuwe ploeg en staf trof de ploeg in de poule Japan, Venezuela en Engeland. Op het eerste gezicht leek de loting erg gunstig voor het Nederlands CP Elftal, maar de tegenstanders werden niet onderschat.

In een erg gelijkopgaande wedstrijd wist het Nederlands CP Elftal maandag 11 september de eerste wedstrijd tegen Venezuela met 2-0 te winnen. Een penalty in de 6e minuut werd benut door Jeroen Schuitert, en vlak voor tijd bracht Rik Rodenburg de 2-0 eindstand op het scorebord.

Op woensdag 13 september stond de tweede wedstrijd tegen Japan op het programma. Het was ook de eerste wedstrijd waar Marker George van Altena onder de lat stond. De wedstrijd werd eenvoudig gewonnen. In de eerste helft wist het Nederlands CP Elftal maar liefst 4 keer te scoren. In de tweede helft werd niet meer gescoord.

Met een prachtig doelsaldo van 6 voor en 0 tegen begon het Nederlands CP Elftal aan de derde en laatste poulewedstrijd tegen Engeland. Een wedstrijd die George van Altena vanaf de bank moest kijken. Het Nederlands CP Elftal probeerde met een defensieve instelling het de Engelsen lastig te maken, maar de Engelsen wachten geduldig hun kansen af. Met de rust stond het al 2-0 voor Engeland, maar de Engelsen wisten uiteindelijk met maar liefst 5-0 van Nederland te winnen.

Maandag 18 september wacht nu de loodzware wedstrijd tegen Oekraine. Oekraine is momenteel de nummer 1 van de wereldranglijst CP voetbal. Mocht Nederland de wedstrijd winnen, dan spelen ze in de volgende ronde op woensdag 20 september tegen de winnaar van de wedstrijd Rusland - Ierland.

Bron: www.ifcpf.com

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services