Het kloppend hart van Waterland
Live

Nationale Dag van de Mantelzorg in De Bolder

Gepubliceerd: Zondag 21 november 2021 11:02

Nationale Dag van de Mantelzorg in De Bolder

Foto: Omroep PIM

In Sociaal Cultureel Centrum De Bolder werd stilgestaan bij de Nationale Dag van de Mantelzorg, waarbij alle mantelzorgers van de gemeente Waterland even in het zonnetje werden gezet.

De bijeenkomst was door Welzijn Wonen Plus georganiseerd in de Bolder met een high tea, workshops en na afloop een frisdrankje met een snack.


Vrijwilligers hielpen met het voorbereiden van de ruimte en het klaarmaken en verzorgen van de High Tea. Ook hielpen ze bij de ontvangst, begeleiden en o.a. drankjes inschenken. De mantelzorgers konden voor het eerst in bijna twee jaar weer eens bijeen komen en genieten van een middag speciaal voor hen. Een goed verzorgde en zeer smakelijke High Tea met verschillende hartige en zoete lekkernijen stond voor de mantelzorgers klaar om ze te bedanken voor hun inzet en ze even wat tijd voor zichzelf te geven. De twee workshops bestonden uit een meditatie workshop en een creatief workshop. De opkomst voor de middag was goed en de stemming opperbest. De middag werd afgesloten met een hapje en een drankje.

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services