Het kloppend hart van Waterland
Live

Muzikale ode tijdens laatste Monnickendammer Visdag

Gepubliceerd: Zaterdag 31 augustus 2019 11:10

Muzikale ode tijdens laatste Monnickendammer Visdag

Tijdens de laatste Monnickendammer Visdag van 2019 heeft het optredende Schager zeemanskoor "Onder Zeil" een musicale ode gebracht aan hun jarige en 80 jaar geworden accordeoniste Bartha Slik.

De Monnickendammer Visdagen worden elk jaar georganiseerd op de vrijdagen van de Zomervakantie. En tijdens de editie van dit jaar was er weer meer te beleven dan in voorgaande edities. Want niet alleen kwam de geschiedenis van Monnickendam van weleer weer tot leven, ook waren er dit jaar speciaal voor de kinderen Oudhollandse spelletjes te spelen en keerde De Waterland terug, de oude veerboot die ooit de eerste toeristen vervoerde tussen Monnickendam en Marken.

Het gezellige, maar ook zeer zware leven van weleer wordt tijdens de Monnickendammer Visdagen bezongen door de optredende zeemanskoren. Tijdens de laatste Monnickendammer Visdag was het de beurt aan het Schager zeemanskoor "Onder Zeil". Zij traden op onder leiding van hun dirigente Marianne Rijnders-Manshanden. Tijdens het optreden nam Marianne het woord en bracht samen met de mannen een muzikale ode aan de 80 jaar geworden accordeoniste Bartha Slik.Een mooie afsluiting van wederom een prachtige editie van de Monnickendammer Visdagen. We verheugen ons nu al op wat de editie van volgend jaar zal brengen.

 

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services