Het kloppend hart van Waterland
Live

Muziekvereniging 'Juliana' zoekt dirigent

Gepubliceerd: Donderdag 18 november 2021 10:12

Muziekvereniging 'Juliana' zoekt dirigent

Foto: Muziekvereniging Juliana

Christelijke muziekvereniging 'Juliana' bestaat sinds 1910. Anno 2021 bestaat de vereniging, met 80 leden, uit een Opstaporkest voor de jongste muzikanten, een Leerlingenorkest voor de meer gevorderde jeugd en herintreders, een Malletband en een Groot Orkest in fanfare setting. Voor het Groot Orkest, bestaande uit 50 leden, zoeken zij een dirigent.

Het fanfare orkest bestaat uit een mix van jongere, oudere, ervaren en beginnende muzikanten. De afgelopen jaren hebben wij veel energie gestoken in de aanwas en opleiding van jeugdleden en willen deze ontwikkeling in de toekomst nog sterker neerzetten. 

 

Wat zoeken wij:

Een muzikaal leider die ons weet te verrassen en uit te dagen, met een prettige mix van discipline en spontaniteit, met behoud van respect voor ieder individu. Je bent een verbinder met goede communicatieve-, sociale- en didactische eigenschappen en kan tegen een stootje. Je hebt een inspirerende persoonlijkheid met natuurlijk overwicht, de broodnodige humor en relativeringsvermogen. Overleg met onze muziekcommissie en een initiatiefrijke houding om te komen tot inspirerende en uitdagende muziekkeuze is iets waar jij ook warm van wordt. Jij hebt dan ook een brede oriëntatie op muzikaal vlak en hebt zin om samen met ons mooie projecten en groei van het orkest te realiseren. Je houdt het orkest scherp en weet alle leden te inspireren het beste uit zichzelf te halen. Daarnaast heb je aantoonbare ervaring in het dirigeren van amateurorkesten en ben je in het bezit van het bachelor diploma directie HaFaBra, of vergelijkbaar niveau. Als je zelf muziek kunt arrangeren en bewerken maak je ons echt heel blij. 

 

Wat bieden wij:

De mogelijkheid om op één van de mooiste plekken van Noord-Holland muziek te maken. We geven een grote variatie aan optredens, zoals kerst- en donateursconcerten, loopoptredens, themaconcerten en festivals/concours. De repetitie avonden zijn op de vrijdagavond van 19.45 uur tot officieel 22.15 uur, met daarna ruimte voor een goed gesprek. Je hebt de mogelijkheid om samen te werken met onze andere dirigenten en docenten. We zijn een uiteenlopende groep muzikanten met hart voor de vereniging en op de tong. 

 

Klinkt dit als muziek in jouw oren?

Schrijf, voor uiterlijk vrijdag 24 december 2021, een brief met een persoonlijke passage over hoe jij aankijkt tegen jouw rol als inspirator en motivator voor een toekomstbestendige vereniging. Doe daar jouw CV bij en linkjes naar optredens onder jouw leiding en mail dit naar secretariaat@Julianamarken.nl. Wanneer wij kennis met je willen maken, zullen we je uitnodigen voor een persoonlijk gesprek. De gesprekken vinden begin januari 2022 plaats. Een gastdirectie en een persoonlijkheidstest zijn onderdeel van de procedure. 

 

Extra info

Wil je extra info, neem dan in de avonduren contact op met de voorzitter Stefan Stooker ( 06-21852463) en overdag met de penningmeester Trijntje de Waart ( 06-13363551). www.JulianaMarken.nl
 

Bron: Muziekvereniging 'Juliana'

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services