Het kloppend hart van Waterland
Live

MOVAK ’Piraten’ een succes!

Gepubliceerd: Zondag 03 september 2017 10:37

MOVAK ’Piraten’ een succes!

Van 28 t/m 31 augustus was er weer de MOVAK, georganiseerd door De Bolder. Zoals ieder jaar weer in het teken van een thema, dit jaar was het ‘Piraten’.

De maandag begon met zon en er is die dag flink genoten van het prachtige weer. Tachtig kinderen stonden klaar, om de meest prachtige hutten te gaan bouwen. Dat allemaal onder leiding van een grote groep enthousiaste vrijwilligers!
 
Zo stonden er na dag twee, twaalf prachtige hutten met ieder een eigen hutnaam en kon er woensdagavond ook echt geslapen worden in hutten. Dit jaar was er in plaats van de puntenwedstrijd een muntenwedstrijd. Iedere hut had een eigen schatkistje, waarin ze al hun verdiende gouden munten konden bewaren. Voor allerlei opdrachten vielen er gouden munten te winnen.

Vier dagen lang waren er allerlei activiteiten rond het thema ’Piraten’ zoals: een echte papegaaien demonstratie, broodjes bakken bij het kampvuur, piratenvlaggen knutselen, waterbuikschuifbaan, schatkaarttocht, opblaasbare stormbaan, zwemmen en allerlei sportieve activiteiten, o.a. raften, archery tag en levend kwartet georganiseerd door Sportservice Zaanstreek- Waterland.

De vierdaagse werd afgesloten met een gezellige bonte avond en kregen de kinderen de kans om hun talenten te laten zien. Die avond zijn ook de winnaars van het muntenspel bekend gemaakt! Na het zingen van het enige echte MOVAK kamplied zijn de kinderen, moe maar zeker voldaan naar huis gegaan.

Eén ding is zeker: MOVAK 2017 was weer een succes! Met veel dank aan alle vrijwilligers en sponsoren, zonder hen is er geen MOVAK!
 
 

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services