Het kloppend hart van Waterland
Live

Monnickendammer Maestro's bereiden zich voor op jubileumconcert Olympia Con Brio

Gepubliceerd: Dinsdag 10 april 2018 10:50

Monnickendammer Maestro's bereiden zich voor op jubileumconcert Olympia Con Brio

Foto: Omroep PIM

In een Waterlandse versie van het bekende televisieprogramma Maestro zullen op zaterdag 14 april vier bekende Monnickendammers leiding geven aan de jubilerende fanfare Olympia/Con Brio. PIM ging langs op een van de repetities.

Ter gelegenheid van het 120-jarig bestaan van Olympia/Con Brio wordt er op 14 april om 20.00 uur een jubileumconcert gegeven in de Opstandingskerk in Monnickendam. Tijdens het jubileumconcert zal de fanfare en de slagwerkgroep niet alleen geleid worden door de vaste dirigent, maar speciaal voor het jubileumconcert zijn ook 4 bekende Monnickendammers uitgenodigd om dirigent te zijn, te weten Jan Mey, Dirk Spronk, Kees Gutter en Jan (de Kapper) Schekkerman.

De gelegenheidsdirigenten zullen allen een stuk dirigeren met de fanfare en slagwerkgroep, waarna een jury zal bepalen wie van de vier heren zich de Waterlandse Maestro mag noemen.

U bent allen van harte welkom om het concert bij te wonen. Dit vindt plaats op zaterdag 14 april om 20.00 uur in de Opstandingskerk aan de Graaf Willemlaan 1 in Monnickendam.


Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services