Het kloppend hart van Waterland
Live

Met een glimlach achter de botenbalie in het Ilperveld

Gepubliceerd: Donderdag 09 augustus 2018 10:38

Met een glimlach achter de botenbalie in het Ilperveld

Foto: Klaas Ros

Het Ilperveld is een prachtig natuurgebied in Landsmeer. In dit unieke veenweidegebied kun je op zaterdag en zondag in het seizoen een bootje huren bij Landschap Noord-Holland. Deze activiteit wordt georganiseerd door een groep vrijwilligers van april t/m september. U kunt deel gaan uitmaken van deze actieve natuurvrijwilligers door op zaterdag of zondag mee te komen werken als baliemedewerker voor de bootverhuur.

Het werk bestaat uit het ontvangen van mensen, administratieve handelingen zoals afrekenen met het pinapparaat en het opzoeken van de boeking in het systeem en het geven van informatie over de vaarroutes en de vaarregels. U wordt ingewerkt in de maanden augustus en september en kunt volgend seizoen dan zelfstandig aan de slag. U ontvangt hiervoor een kleine vrijwilligers- en reiskostenvergoeding.

Het ilperveld is niet goed te bereiken met het openbaar vervoer. Eigen vervoer is dus noodzakelijk. Meer informatie over het natuurgebied op www.ilperveld.nl
Vindt u het leuk om met een glimlach achter onze botenbalie te staan en mensen letterlijk op weg te helpen? Stuur dan even een mail naar Ger Holman gjholman@gmail.com, vrijwilliger van het eerste uur in het Ilperveld.

Bron: Landschap Noord-Holland

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services