Het kloppend hart van Waterland
Live

Massagedag voor PIM levert 470 euro op

Gepubliceerd: Zondag 19 mei 2019 14:48

Massagedag voor PIM levert 470 euro op

De Massagedag die Sjuul Adema samen met drie andere masseurs organiseerde om daarmee geld op te halen voor Omroep PIM heeft maar liefst 470 euro opgeleverd.

Haptonoom Sjuul Adema hoorde over de actie van PIM om geld in te zamelen voor nieuwe apparatuur. De oproep van PIM die aan alle bedrijven in Waterland was gestuurd was bij haar niet aan dovemansoren gericht. Met drie andere experts in massage deed zij een oproep om je te laten masseren. Nicky van der Berg, Ingrid Arends, Janette Faber en Sjuul hebben diverse mensen die hier snel op af kwamen een half uur (of een uur) gemasseerd, waarbij de opbrengst van 30 euro per halfuur voor Omroep PIM is. Sjuul Adema: "Toen ik met mijn idee bij Fysiotherapie Ooster Ee kwam was ook iedereen meteen enthousiast en werd ook meteen de behandelpraktijk beschikbaar gesteld voor de actie." 

 

Omroep PIM is natuurlijk reuzeblij met de actie en heeft de dames uitgenodigd voor de slotmanifestatie op 15 jun in De Bierderij!

Daar zal omroep PIM verslag doen van alle acties die zijn georganiseerd voor omroep PIM. In De Bierderij in Monnickendam komen al deze acties voorbij en wordt de balans opgemaakt. Tijdens een feestelijke live TV-uitzending zal de trekking van loterij worden gehouden, komen alle deelnemende verenigingen en organisaties langs om de opbrengst van hun acties mede te delen en zal PIM bekend maken hoeveel er totaal is opgehaald. Deze "feestavond" start om 20:00 uur en is gratis toegankelijk voor alle Waterlandse inwoners.

Wilt u PIM ook steunen? Ga naar https://doneer.omroep-pim.nl. Daar vindt u meerdere mogelijkheden om PIM te steunen. U kunt een donatie doen, Vriend van PIM worden, of meer informatie vinden over de loterij die PIM organiseert.


Steun ons! Steun PIM! Want samen zijn we de Waterlandse gemeenschap... samen zijn we PIM!

 

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services