Het kloppend hart van Waterland
Live

Marten Horjus komt met vierde ronde sterke verhalen

Gepubliceerd: Donderdag 16 januari 2020 12:34

Marten Horjus komt met vierde ronde sterke verhalen

Foto: Pattty de Jong

Op 19 januari worden er weer ‘sterke verhalen’ verteld bij Coffee & Cacao, Zuideinde 3, Monnickendam. Dit keer al weer de vierde ronde. Maar sterk zijn de verhalen zeker.

In de vierde ronde van de 'sterke verhalen' van Marten Horjus vertelt hij twee verhalen over kroonprinsen en kroonprinsessen. Zij moeten aan de partner, maar dat valt niet mee.

Het eerste verhaal begint om 15.30 uur  en gaat over de kroonprins. De kroonprins van vandaag is een onhandig wezen dat nog nooit op 'gezonde' aan een vrouw heeft gedacht, laat staan ernaar gekeken of aangeraakt. Kunst en vliegwerk is nodig om er een happy end aan te krijgen.

Het tweede verhaal begint om 16.20 uur en gaat over de kroonprinses. De kroonprinses is zo mooi dat ze geen enkele man vertrouwt. Bovendien, wat heeft een sprookjesprinses van het leven te verwachten? In een gouden kooi zogenaamd lang en gelukkig leven? Ze gooit haar kont tegen de krib en kiest haar eigen weg. Maar of ze ook weet te ontsnappen aan de cirkel van sprookjes......

Iedereen is van harte welkom bij Coffee & Cacao, zuideinde 3, Monnickendam. Entree gratis, consumptie verplicht.

Bron: Marten Horjus

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services