Het kloppend hart van Waterland
Live

Marker Havenfeesten van start met zwoele temperaturen

Gepubliceerd: Zaterdag 29 juni 2024 20:41

Marker Havenfeesten van start met zwoele temperaturen

Foto: Omroep PIM

Op de eerste avond van de Marker Havenfeesten werd er gestart met een dorpsbarbecue. Naast de feesttent was het een gezellige boel waar de Markers aan lange tafels zaten te smullen. Overdag was het warm weer, maar zo bij het water was het goed vertoeven.

PIM sprak de voorzitter van de Marker Evenementen Stichting. Dit jaar is alweer de 33e editie van de Marker Havenfeesten en de meeste vrijwilligers werken al jaren mee aan de organisatie en daarom verloopt het tot nu toe vlekkeloos.

De eerste avond staat in het teken van spelen. Voor de wat ouderen is er een bridgetoernooi en een jeu de boules competitie georganiseerd. Jongeren kunnen deelnemen aan een videogame genaamd Mariokart. Ook was er genoeg animo van jongeren voor deelname aan een dartcompetitie. Op Marken wordt deze sport enthousiast gespeeld en veelal door jongeren. En veel van hen zijn lid van de lokale dartclub, The Flying Bears. 


Het was op deze eerste avond van de Marker Havenfeesten zeer gezellig in de tent en de sfeer was erg gemoedelijk. Het hele weekend is er voor jong en oud genoeg te doen waarvan op zaterdag meerdere artiesten in de tent optreden.

 

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services