Het kloppend hart van Waterland
Live

Magic Circus komt naar Broek in Waterland

Gepubliceerd: Maandag 06 mei 2019 15:40

Magic Circus komt naar Broek in Waterland

Foto: Magic Circus

We draaien er niet omheen. Het gaat goed met Magic Circus, het Amsterdams Stadscircus. Steeds meer mensen ontdekken de betovering van circus met een twist. Modern circus dat een positieve draai geeft aan tradities en vooroordelen. Dit unieke circus verschijnt elk jaar met gloednieuwe voorstelling op parkeerterrein Nieuwland in Broek in Waterland. Dit jaar is het spektakel op dinsdag 14 mei om 16:00 uur te bewonderen.

Elk jaar presenteert Magic Circus een nieuwe voorstelling. In 2019 is de Magic Dome het domein van de productie TWIST! Wat is circus, wat is een man, wat is een vrouw? Magic Circus geeft antwoorden en verklaringen. Of toch niet? Is dat eigenlijk wel belangrijk? Kijk rond met een magische twist en geef je leven eens een andere draai.

Magic Circus doet veel anders en toch is het circus. Geen kindercircusje van tada boemdiejee, maar een eigentijds circus dat het kind in iedereen wakker schudt. Leuk voor volwassenen en óók leuk voor kinderen. Een feestelijk uitje voor het hele gezin!

Zodra je de wereld van Magic Circus betreedt beleef je van alles. Acrobatische paaldans, niet aan een paal op de grond, maar hoog in de lucht. Koorddans, rare fabelwezens, verrassende gevederde vrienden, de spin Anansi, een acrobaat die eerst geplukt wordt en daarna op de fles gaat, een serious battle met hoelahoeps en zelfs een Las Vegas Showgirl. In 100 minuten raas je van de ene emotie in de andere. Spannende acrobatiek, adembenemende lenigheid, poëtische momenten en verdraaid… eindelijk eens echt leuke komieken.

Meer informatie: www.magic-circus.nl

Bron: Magic Circus

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services