Het kloppend hart van Waterland
Live

Live cd presentatie door nieuwe hardrockband Lifechanger in PX Volendam

Gepubliceerd: Woensdag 15 november 2017 13:51

Live cd presentatie door nieuwe hardrockband Lifechanger in PX Volendam

Foto: Lifechanger

De nieuwe melodieuze hardrockband Lifechanger, met Monnickendammer Wouter Smit in de gelederen, brengt op 26 november zijn eerste album uit op CD, tevens genaamd “Lifechanger”. Om de mensen kennis te laten maken met de band en de muziek, zal de CD live op dezelfde dag om 20.00 uur ten gehore worden gebracht op het podium van Pop- en Cultuurhuis PX Volendam, W.J. Tuijnstraat 15 (ingang aan de Zeestraat) te Volendam.

Lifechanger is gevormd door twee muzikanten met een passie voor verschillende soorten rock en metal: Monnickendammer Wouter Smit en Peter Moltmaker. Peter speelde als zanger in diverse theaterproducties, waaronder "The Theater Equation" van Ayreon, waarin hij de rol van "The Doctor" speelde, naast bekende zangers zoals James LaBrie van Dream Theater, en Anneke van Giersbergen van o.a. The Gathering. Wouter was gitarist in diverse hardrock bands, voordat hij met Peter samenwerkte om de songs te componeren voor het eerste Lifechanger album. Inmiddels is de live band verder gegroeid met de bandleden Daan van Zelm (gitaar), Miguel Serrano, (bass) en Derek Krol (drums).

De muziek van Lifechanger kenmerkt zich door de bijzondere zang van Peter, aangevuld met de verschillende gitaarspeelstijlen van gitaristen Wouter en Daan, en de strakke ritmesectie van Miguel en Derek. Invloeden zijn divers, van Whitesnake tot Queensryche, van Europe tot Van Halen tot aan nieuwere rock-acts.

Om de mensen kennis te laten maken met de band en de muziek, zal de CD live op dezelfde dag om 20.00 uur ten gehore worden gebracht op het podium van Pop en -Cultuurhuis PX Volendam. PX heeft talentontwikkeling als een van de belangrijke pijlers en ondersteund daarom ook graag bands die een CD uitbrengen. Zo ook in dit geval bij de band Lifechanger. Tevens is er gelegenheid om de band te ontmoeten en de CD aan te schaffen. De entree is gratis.

Graag tot ziens bij ons debuutconcert op zondag 26 november in PX Volendam! Meer info op de band website: www.lifechangerband.com

Bron: Lifechanger

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services