Het kloppend hart van Waterland
Live

Lijsttrekkers gaan met elkaar in debat tijdens laatste verkiezingsdebat

Gepubliceerd: Vrijdag 11 maart 2022 15:55

Lijsttrekkers gaan met elkaar in debat tijdens laatste verkiezingsdebat

Foto: Omroep PIM

Op donderdag 10 maart 2022 vond in het gemeentehuis van Monnickendam het laatste door Omroep PIM georganiseerde verkiezingsdebat plaats in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen 2022. Tijdens deze uitzending gingen de lijsttrekkers van de zes Waterlandse politieke partijen met elkaar in debat.

Omroep PIM heeft met de zes politieke partijen die meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen drie debatavonden georganiseerd. Tijdens de drie debatavonden komen telkens een aantal verschillende kernen uit de gemeente Waterland aan bod. Tijdens het lijsttrekkersdebat vanuit het gemeentehuis in Monnickendam ging het over de kernen Monnickendam, Overleek, De Purmer en Katwoude.

De lijsttrekkers konden niet alleen hun mening geven over een aantal stellingen in de thema's Leefbaarheid, Duurzaamheid, Verkeersproblematiek en Woningbouw, maar er werden ook in totaal 6 een-op-een-debatten georganiseerd. Daarnaast kregen de politici ook vragen vanuit het publiek en werden een aantal ingezonden vragen behandeld.

U kunt de herhaling van het lijsttrekkersdebat bekijken op vrijdag 11 maart en zondag 13 maart vanaf 20.00 uur.

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services