Het kloppend hart van Waterland
Live

Leerlingen Rietlandenschool halen € 1.343 op voor Rode Kruis

Gepubliceerd: Woensdag 07 juli 2021 08:52

Leerlingen Rietlandenschool halen € 1.343 op voor Rode Kruis

Foto: Pieter Pereboom

De leerlingen van Basisschool ‘De Rietlanden’ op Marken hebben de afgelopen weken geld ingezameld voor het goede doel, het Nederlandse Rode Kruis.

Om zoveel mogelijk geld in te zamelen hebben alle leerlingen een tekening gemaakt, deze tekening kon vervolgens op allerlei producten (mokken, tassen muismat) gedrukt worden. Alle leerlingen kregen een eigen webshop om de producten te verkopen aan familie, kennissen en vrienden. De actie was een groot succes en bij elkaar is er € 1.343 opgehaald voor het Nederlandse Rode Kruis.

Maandag kwam Quirine Overeijnder (Voorzitter afdelingsbestuur Zaanstreek-Waterland van het Rode Kruis) de cheque in ontvangst nemen op de Rietlanden. De cheque werd overhandigd door de leerlingen van de leerlingenraad, Jamie, Dylan, Lilly, Dejan, Fenna, Sanne en Aniek.

Quirine vertelde dat de Rietlanden de eerste school is, waarvan zij een cheque overhandigd krijgt. De cheque krijgt een speciale plek op het afdelingskantoor. Zo heeft de Rietlanden mooi een primeur te pakken!

Tekst: Nicolette Schipper / Foto: Pieter Pereboom (www.markernieuws.com)

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services