Het kloppend hart van Waterland
Live

Lancering vernieuwde website Vrijwilligers Waterland

Gepubliceerd: Donderdag 03 december 2020 17:48

Lancering vernieuwde website Vrijwilligers Waterland

Foto: Omroep PIM

Tijdens de BOP Beurvloer die elk jaar georganiseerd wordt door Agnes Bak van de Waterlandse Uitdaging is er een match gemaakt met Lucien van Aalzum van Branding new. Op de beursvloer komen maatschappelijke organisaties in contact met bedrijven. Zo kwam Vrijwilligers Waterland in contact met Lucien. Brending New is een online Marketing bureau en heeft De Bolder geholpen bij het maken van een nieuwe website voor Vrijwilligers Waterland.

Vrijwilligers Waterland is een initiatief van gemeente Waterland en wordt beheerd door De Bolder. De oude website was aan vervanging toe. We hebben nu een mooie, frisse, nieuwe website. Op de site kunnen mensen op zoek gaan naar vrijwilligersvacatures in de vacaturebank en organisaties kunnen in diezelfde vacaturebank vacatures plaatsen. Heel mooi en handig!

Om de site aantrekkelijker te maken organiseren we een fotowedstrijd. We nodigen alle hobbyfotografen van Waterland uit om mooie foto’s van vrijwilligerswerk of van Waterland in te sturen naar contact@vrijwilligerswaterland.nl. Zij maken met die foto kans om geplaatst te worden op de vernieuwde site. Je kunt tot en met donderdag 21 januari 2021 de foto insturen. De voorwaarden voor de foto’s kun je vinden op de website van De Bolder.

We zijn ontzettend blij met de nieuwe website! We nodigen alle organisaties in Waterland uit om gebruik te maken van deze website. Ben je op zoek naar vrijwilligers of vrijwilligerswerk? Kijk dan vooral op de vacaturebank. Branding New heeft de website zo gemaakt dat je gelijk op de desbetreffende vacature kunt reageren. Dat maakt het makkelijk in gebruik.

Meer informatie over de website? Neem dan contact met ons op via contact@vrijwilligerswaterland.nl of bel naar 0299-650560. Met vragen bent u ook altijd welkom in SCC de Bolder.

Bron: Sociaal Cultureel Centrum De Bolder

 

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services