Het kloppend hart van Waterland
Live

Laatste Senioren Songfestival Waterland 2023

Gepubliceerd: Dinsdag 03 oktober 2023 15:37

Laatste Senioren Songfestival Waterland 2023

Foto: Senioren Songfestival

Op zondag 5 november 2023 wordt de traditie van het Senioren Songfestival nog 1 maal voortgezet. Voor de 25ste keer en tevens de laatste keer wordt dan gestreden om de Lex Wiertz wisseltrofee in het atrium van EVEAN-Swaensborch te Monnickendam.

Deze wisseltrofee is gemaakt door beeldhouwer Emmy Buys. De jury, bestaande uit Gerarda Bloem, Luzette Kroon, Arjan de Bood en Hans Broeren, bepaalt wie de wisseltrofee wint. Ook is er een publieksprijs voor de beste zanger(es). De presentatie is in vertrouwde handen van Nella Roffelsen. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door het Combo Monnickenwerk.

19 kandidaten treden op onder professionele begeleiding van pianisten Rob de Jong, Anton Titsing en Ton van der Steen dan wel accordeonist Piet Smit.

Aanvang: 14.00 uur. Zaal open: 13.30 uur. De kaartverkoop start op 18 oktober 2023. De kaarten zijn uitsluitend te koop tegen contante betaling bij NIMO-boek, Kerkstraat 53 te Monnickendam en aan de balie van EVEAN-Swaensborch, Swaensborch 11 te Monnickendam.

Het repertoire van de 19 deelnemers is zeer divers en daarom des te interessanter om het Senioren Songfestival bij te wonen. Wees er snel bij, want VOL=VOL.

Organisatie: Stichting Uit de Kunst Waterland, Stichting Gecoördineerd Ouderenwerk Monnickendam in samenwerking van Evean-Swaensborch.

Bron: Organisatie Senioren Songfestival Waterland

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services