Het kloppend hart van Waterland
Live

Laatste Bril&lens 1,5 meter sessie deze week bij PIM

Gepubliceerd: Maandag 27 juli 2020 17:55

Laatste Bril&lens 1,5 meter sessie deze week bij PIM

Foto: Omroep PIM

Op zaterdag 18 juli organiseerde Bril&Lens de vierde, en voorlopig laatste, "Bril&Lens 1,5 Meter Sessie". Dit keer verzorgde het duo Sam & Julia een intiem miniconcert. Omroep PIM zal dit miniconcert de gehele week om 16.00 uur herhalen.

Eelke Veltman: "We kunnen allemaal wel een verzetje gebruiken momenteel, niet? Dacht ik. Daarom bedacht ik de Bril&Lens 1,5 meter sessies. Miniconcertjes in onze winkel, van artiesten die ik tof vind en een warm hart toedraag. Niet alleen om ons, als luisteraars, dat hoognodige verzetje te bieden - maar ook vooral om de muzikanten een beetje te steunen nu ze al hun optredens (en dus hun inkomen) als sneeuw voor de zon zien verdwijnen. "

En dit keer waren Sam & Julia degene die de bril&lens 1,5 meter sessies verzorgden. Sam van Ommen en Julia Schellekens leerden elkaar kennen tijdens een jamsessie in de Winston Kingdom vijf jaar geleden, en vonden elkaar direct in hun liefde voor Americana. Ze besloten samen liedjes te schrijven en dat resulteerde in ‘A Widows Lullaby’, over een overleden geliefde. Het nummer legde de basis voor een succesvolle samenwerking, waarin de unieke combinatie van hun stemmen meteen de aandacht trok.

Het concert wordt tot en met zondag elke dag om 16.00 uur uitgezonden bij Omroep PIM.

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services