Het kloppend hart van Waterland
Live

Kunstroute Broek in Waterland op 16 en 17 juni 2018

Gepubliceerd: Zondag 03 juni 2018 09:13

Kunstroute Broek in Waterland op 16 en 17 juni 2018

Foto: Kunstroute Broek in Waterland

Broek in Waterland verandert twee dagen in één grote kunstexpositie! Neem een kijkje achter de schermen in de ateliers en raak betrokken bij het creatieve proces.

Langs een prachtige route door het schilderachtige dorp zal het werk van meer dan 30 kunstenaars op meer dan 25 locaties geëxposeerd worden. Huiskamers, ateliers en openbare ruimtes worden opengesteld voor het publiek. Schilderijen, sculpturen, foto’s, keramiek, maar ook sieraden zijn te bewonderen. In diverse ateliers zal er ook geïmproviseerde dans en muziek te horen en zien zijn. De route is wandelend en fietsend goed te volgen. Tevens zullen vanaf het Havenrak boten varen naar 2 locaties.

In de Broeker kerk is de centrale expositie waar iedere kunstenaar exposeert met een werk.

Alle locaties zijn beide dagen geopend van 11 tot 17 uur (let op: zondag opent de kerk om 11.30 uur na de dienst). Ze zijn herkenbaar aan een grote rode vlag. ENTREE GRATIS.

Routeboekjes zijn verkrijgbaar bij IJscafé Antonio (Eilandweg 5), Restaurant De Witte Swaen ( Dorpsstraat 11), in de Broeker Kerk en bij alle deelnemende kunstenaars.

Kinderkunstroute
Ook dit jaar is er voor kinderen weer veel te zien, te maken en te beleven. Het speciale kinderrouteboekje met opdrachten en vragen ligt ook op de bovengenoemde adressen.

Bezoekers vinden meer informatie over bereikbaarheid en deelnemende kunstenaars op de facebookpagina ‘kunstroute Broek in Waterland’ en de website van De Broeker Gemeenschap.

Bron: Kunstroute Broek in Waterland

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services