Het kloppend hart van Waterland
Live

Kunstroute Broek in Waterland dit jaar digitaal

Gepubliceerd: Zondag 17 mei 2020 14:26

Kunstroute Broek in Waterland dit jaar digitaal

Foto: Ria Houweling

Na het afblazen van de tweejaarlijkse Kunstroute in Broek in Waterland door de coronamaatregelen heeft de organisatie van de Kunstroute een alternatief gevonden. Dit jaar komt er een virtuele route die voor iedereen toegankelijk is vanuit huis. Op computer, tablet of telefoon kunt u kunst bekijken, bewonderen en kopen.

Door middel van foto’s, filmpjes en/of interviews kunt u het werk zien en een indruk krijgen van de kunstenaar en zijn/haar atelier op meer dan 20 locaties in het dorp. De virtuele route is simpel te bekijken, ter zake en heel visueel. Schilderijen, sculpturen, foto’s en keramiek, maar ook lampen en sieraden zijn te bewonderen. Neem een kijkje achter de schermen in de ateliers, laat je verrassen door dans, muziek en poëzie onderweg en bezoek virtueel mooie plekjes in het schilderachtige dorp.

U kunt starten bij de overzichtsexpositie waar u een indruk krijgt van het gevarieerde aanbod. En als u geïnteresseerd bent in een kunstwerk dan kunt u contact opnemen met de kunstenaar via email  om samen met de kunstenaar een (aankoop)atelierbezoek met afstand in te plannen.

Het project kan via de link op www.kunstroutewaterland.nl vanaf 21 mei bekeken worden. Neem vast een voorproefje op onze facebookpagina: Kunstroute Broek in Waterland.


Bron: Kunstroute Broek in Waterland

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services