Het kloppend hart van Waterland
Live

Korendag Monnickendam LIVE bij PIM

Gepubliceerd: Zaterdag 02 juni 2018 08:26

Korendag Monnickendam LIVE bij PIM

Foto: Nico Oussoren

Op zaterdag 2 juni zullen 78 koren op 6 verschillende locaties in Monnickendam optreden tijdens Korendag Monnickendam 2018. Korendag wordt vanaf 10.00 uur LIVE uitgezonden bij PIM.

De inschrijving voor de Korendag Monnickendam 2018 is gesloten. De belangstelling was groter dan de afgelopen paar jaar. Vooral weer veel koren die we de afgelopen jaren ook hebben gezien. Op de Korendag zullen maar liefst 78 koren optreden op 6 verschillende locaties in het mooie stadje Monnickendam. Koren uit verschillende delen van Nederland zullen zich weer van hun beste kant laten zien. Elk koor krijgt 25 minuten om zich te presenteren met hun eigen repertoire, van klassiek tot shanty, van religieus tot pop. Het aanbod is weer zeer divers.
Gelukkig was het de afgelopen jaren steeds mooi weer tijdens de Korendag en dan is het een drukte van belang in de binnenstad van Monnickendam en hangt er een zeer gezellige sfeer. Om die reden zijn er vele koren die al jaren deelnemen aan onze Korendag. Zij maken er dan meteen een gezellig dagje uit van.

 
De dag begint om 10.00 uur in de Grote Kerk van Monnickendam. PIM zal de gehele dag LIVE schakelen tussen de koren in de Grote Kerk en de Opstandingskerk in Monnickendam. En om 17.00 uur kunt u ook bij PIM genieten van de grote samenzang vanuit de Grote Kerk ter afsluiting van Korendag 2018.

Houdt u van koormuziek? Dan moet u zeker op 2 juni naar Monnickendam komen om mee te genieten van de Korendag in Monnickendam. Aan het einde van de dag wordt de Korendag afgesloten in de Grote kerk van Monnickendam met een Gelegenheidskoor van koorzangers en zangeressen uit Monnickendam en samenzang, waarbij we begeleid worden door de Christelijke Muziekvereniging “Juliana” uit Marken. Deelname aan zo’n groot koor is al een feest op zich!

Bron: Organisatie Korendag

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services