Het kloppend hart van Waterland
Live

Koninklijke onderscheiding voor mevrouw Inge Rous-Limburg

Gepubliceerd: Zaterdag 25 maart 2017 13:34

Koninklijke onderscheiding voor mevrouw Inge Rous-Limburg

Ter gelegenheid van haar afscheid als vrijwilliger van Tennisclub Monnickendam ontving mevrouw I. (Inge) Rous-Limburg uit Monnickendam uit handen van burgemeester L.M.B.C. Wagenaar-Kroon een Koninklijke onderscheiding.

Het lintje werd tijdens de algemene ledenvergadering van de tennisclub uitgereikt in aanwezigheid van familie en vrienden in de kantine van Tennisclub Monnickendam.

Mevrouw Rous is 26 jaar lang vrijwilliger geweest bij Tennisclub Monnickendam. In deze jaren was zij belast met de volgende taken: het verzorgen van de leden- en lesgeldadministraties, het innen van de contributies en het indelen van de kantinediensten. Zij heeft zeer veel werk verricht voor de vereniging, altijd met de nodige toewijding en altijd bereid om iedereen te helpen. Er werd nooit tevergeefs een beroep op haar gedaan.

De meeste onderscheidingen worden uitgereikt tijdens de Algemene Gelegenheid, beter bekend als de lintjesregen. Een uitreiking kan echter ook plaatsvinden tijdens een Bijzondere Gelegenheid in de loop van het jaar, indien er een rechtstreeks verband bestaat tussen de verdiensten waarvoor iemand wordt voorgedragen en de speciale datum van uitreiking.

Bron: gemeente Waterland

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services