Het kloppend hart van Waterland
Live

Koningsdagtoespraak burgemeester Van der Weele

Gepubliceerd: Dinsdag 27 april 2021 09:59

Koningsdagtoespraak burgemeester Van der Weele

Foto: Omroep PIM

Ook dit jaar zal de viering van Koningsdag op een andere manier plaatsvinden dan normaal. Maar toch staan we in Waterland ook dit jaar stil bij de verjaardag van Koning Willem-Alexander en de ook dit jaar geridderden in onze gemeente. Voor de camera van Omroep PIM hield burgemeester Van der Weele haar Koningsdagtoespraak.

Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, Hare Majesteit Koningin Máxima en Hunne Koninklijke Hoogheden de Prinses van Oranje, Prinses Alexia en Prinses Ariane zijn dinsdag 27 april aanwezig op de High Tech Campus in Eindhoven ter gelegenheid van Koningsdag 2021. Vanuit een studio nemen zij deel aan een speciale online en tv-uitzending waarin Brainport Eindhoven zich presenteert aan de hand van het thema KennisMaken.

Tijdens de Koningsdaguitzending worden de algemeen geldende richtlijnen ter bestrijding van het coronavirus in acht genomen. Het programma is te vinden op https://www.koningsdageindhoven.nl/programma.

Burgemeester Van der Weele: "Ik hoop dat we volgend jaar op deze bijzondere dag bij elkaar kunnen komen en ik met alle gedecoreerden kennis kan maken en ervaren hoe Waterland de Lintjesregen en Koningsdag viert."

Omroep PIM zendt de gehele dag beelden uit van eerdere vieringen van Koninginnedag en Koningsdag. Kijk op de website van Omroep PIM voor het programma.

 


Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services