Het kloppend hart van Waterland
Live

Kom vast in de stemming voor de Havenfeesten met de Kokosmakronen

Gepubliceerd: Dinsdag 18 juni 2019 13:03

Kom vast in de stemming voor de Havenfeesten met de Kokosmakronen

Foto: Omroep PIM

Donderdag 20 t/m zondag 23 juni organiseert de Marker Evenementen Stichting alweer de 30e Havenfeesten. Om alvast in de stemming te komen kunt u bij PIM de gehele week om 13.00, 17.00 en 22.00 uur genieten van het optreden van de Kokosmakronen dat zij gaven op Koningsdag.

Op de haven van Marken worden tijdens dit weekend verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Van een braderie tot een goochelaar voor de kinderen en van een sportdag tot optredens van verschillende bands en bekende Nederlandse artiesten.

De donderdagavond wordt gestart met diverse spelelementen; bridgen, jeu de boules en pubquiz. Op vrijdag wordt de dag begonnen met een goochelaar voor de kinderen van groep 1 t/m 8. In de middag kan jong en oud een gokje wagen tijdens het kienen. En vanaf 19.00 uur vertoont Marker jeugdtalent hun kunsten tijdens de Playbackshow. De avond wordt om 20.30 uur afgesloten met optredens van diverse Marker bands.

De zaterdag is traditiegetrouw de dag van de buitenactiviteiten met de sportmiddag, de Havenfeesten braderie en het palingroken. Een ander populair onderdeel is Heel Méreke Bakt, waarbij er Marker taarten gebakken en verkocht worden voor het goede doel. De opbrengst van de verkoop komt geheel ten goede aan de getroffenen van de brand op Marken, 31 mei jl.


’s Avonds zal de Volendammer band ‘J-Nius’ de tent op z’n kop zetten, afgewisseld met optredens van de bekende Nederlandse artiesten Frenna en Dries Roelvink. Ook de ABBA act ‘Back to Waterloo’ verzorgt een optreden. Een avond vol entertainment voor jong en oud!

 

De zondag start traditiegetrouw met de Havenfeesten kerkdienst en het koffieconcert m.m.v. het Marker Brass Ensemble, Juliana en Postman & The Ramblers, geheel in het thema ‘Brits’ (in de breedste zin van het woord). De tent wordt omgetoverd tot een Engelse pub en om het thema helemaal af te maken zou het leuk zijn als iedereen verkleed komt in iets wat te maken heeft met het thema. Tijdens dit themafeest is er ook nog een optreden van Johnny Mates Irish Gold. De avond wordt uiteraard zoals ieder jaar weer een feestje en hiervoor staat de feestband Kees en Ko garant.

 

Het uitgebreide programma kunt u vinden op www.mesmarken.nl

 

Bron: Marker Evenementen Stichting

 

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services