Het kloppend hart van Waterland
Live

Kesse Donders wint VV Monnickendam Penaltybokaal

Gepubliceerd: Woensdag 17 mei 2017 16:06

Kesse Donders wint VV Monnickendam Penaltybokaal

Dit weekend was de finale van de VVM Penaltybokaal waarin de finalisten het mochten opnemen tegen Hobie Verhulst, de keeper van FC Volendam. Kesse Donders van de JO10-1 van VVM won de finale.

Zaterdag 13 mei was de finale van de penaltybokaal bij V.V. Monnickendam. Het hele jaar lang zijn de voorrondes geweest in de rust van de zaterdag 1. Elk team mocht tijdens die voorrondes een penalty nemen tegen de reservekeeper van de Zaterdag 1. Van elk team kwam er zo een winnaar naar voren die werd beloond met een beker en een finaleplek.

Zaterdag was het dan zover. 10 finalisten die het tegen Hobie Verhulst, de keeper van FC Volendam, moesten opnemen. De spanning was om te snijden en er was een hoop publiek om de mannen aan te moedigen.

Na een spannende strijd wist Kesse Donders van de JO10-1 de beslissende penalty binnen te schieten. Kesse is de eerste winnaar van de Penaltybokaal, een evenement dat jaarlijks terugkomt bij VVM. Kesse won een bal en mag een jaar lang de wisselbeker bij zich houden.

Het was een zeer geslaagd evenement van de dit jaar opgerichte activiteitencommissie. De commissie heeft voor volgend seizoen nog meer leuke en spannende evenementen bedacht en wij hopen u allemaal eens te zien langs de velden of op een van onze evenementen.

Bron: Jarno Blaas, VV Monnickendam

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services