Het kloppend hart van Waterland
Live

Kent u iemand die een lintje verdient?

Gepubliceerd: Woensdag 01 mei 2019 15:10

Kent u iemand die een lintje verdient?

In onze gemeente zetten veel inwoners zich belangeloos en vaak in alle bescheidenheid in voor het maatschappelijk welzijn.

Deze mensen verdienen waardering en erkenning vanuit de samenleving en kunnen in aanmerking komen voor een Koninklijke onderscheiding. Ze moeten dan wel door iemand anders worden voorgedragen en aan een aantal voorwaarden voldoen. Dat kan bijvoorbeeld zijn dat iemand tenminste 15 jaar vrijwilliger is geweest voor een organisatie die zich inzet op maatschappelijk, kerkelijk, cultureel, sportief of sociaal gebied. Richtlijn is wel dat men met dit vrijwilligerswerk minstens 8 tot 10 uur per week doet.

Hoe vraagt u een lintje voor iemand aan?
Informatie over het aanvragen van een lintje vindt u op www.lintjes.nl of via onze website www.waterland.nl (trefwoord ‘lintje’). Kent u iemand die woont in de gemeente Waterland, waarvan u vindt dat hij/zij een Koninklijke onderscheiding verdient? Bent u benieuwd of uw aanvraag kansrijk is? Neemt u dan contact op met Lucie van Vliet-Berndsen van Kabinetszaken via telefoonnummer (0299) 658 694/06-15011909 of via kabinet@waterland.nl.

Of kom naar ons speciale lintjesspreekuur op dinsdag 22 mei a.s. om 16.00 -17.30 uur in het gemeentehuis. U bent van harte welkom! Let op: uw aanvraag voor de Lintjesregen op 24 april 2020 moet uiterlijk 1 juli 2019 bij de gemeente ingediend zijn. 

 

Bron: Gemeente Waterland

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services