Het kloppend hart van Waterland
Live

KANS viert 10-jarig jubileum met een schaatsfeestje

Gepubliceerd: Dinsdag 14 februari 2023 16:29

KANS viert 10-jarig jubileum met een schaatsfeestje

Foto: KANS

Op vrijdag 3 maart viert KANS (Kinder Activiteiten Na School) haar 10-jarig jubileum. In de grote zaal van De Bolder staat dan een indoor schaatsbaan en alle kinderen uit Waterland zijn uitgenodigd.

KANS bestaat alweer tien jaar. Dus dat is reden voor een feestje! Op vrijdag 3 maart staat er een heuse indoor schaatsbaan in de Bolder. Het is dan vakantie dus kinderen kunnen de hele dag schaatsen! Van 10.00 – 17.00 uur.

Iedereen is uitgenodigd! Maar niet allemaal tegelijk. Kleuters mogen eerst (van 10.00 - 11.00 uur), daarna de onderbouw van groep 3 t/m groep 5 (van 11.00 - 14.00 uur) en daarna de kinderen van de bovenbouw groep 6 t/m 8 (van 14.00 - 17.00 uur). Je mag je eigen schaatsen meenemen of je kunt schaatsen gratis huren bij De Bolder. Als je schaatsen van De Bolder huurt moet je daarvoor wel je schoenen afgeven. Bij inlevering van de schaatsen krijg je je schoenen weer terug.

Om het schaatsfeest zo veilig mogelijk te laten verlopen kan de organisatie wel wat helpende handen gebruiken. Heeft u zin om een uurtje toezicht te houden? Dát zou fijn zijn! Ook voor de opbouw kan men wel een paar sterke mannen en vrouwen gebruiken. Er wordt gestart om 08.00 uur met de opbouw en er is héérlijke koffie. Als u mee wilt helpen stuur dan even een mail naar KANS@de bolder.com.

Meer informatie: https://www.debolder.com/events/schaatsfeestje-van-kans/.

Bron: KANS

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services