Het kloppend hart van Waterland
Live

Jury Ondernemersprijs Waterland 2016 bezoekt genomineerden

Gepubliceerd: Vrijdag 23 december 2016 18:43

De jury van de Waterlandse Ondernemersprijs 2016 heeft de drie genomineerden, te weten Waterland Installatietechniek in Broek in Waterland, Style Fashion & Living in Monnickendam en Dierenkliniek Broek in Broek in Waterland, bezocht.

Uit de vele voordrachten die dit jaar bij de Ondernemersvereniging Waterland zijn binnengekomen voor de Waterlandse Ondernemersprijs 2016 is door de jury een selectie gemaakt, die dit jaar heeft geleid tot drie nominaties. Waterland Installatietechniek in Broek in Waterland, Style Fashion & Living in Monnickendam en Dierenkliniek Broek in Broek in Waterland zijn de genomineerden voor de Waterlandse Ondernemersprijs 2016.

Tot en met 16.00 uur op vrijdag 23 december kon er door iedereen via www.ovwaterland.nl/stem gestemd worden wie van de drie genomineerden het verdient de uiteindelijke winnaar van de ‘Waterlandse Ondernemersprijs 2016’ te worden. De jury heeft in de stemperiode ook een bezoek gebracht aan de genomineerden om nader kennis te maken en een juist oordeel te kunnen vormen.

De winnaar van de Waterlandse Ondernemersprijs 2016 wordt in de avond van maandag 2 januari 2016, tijdens de nieuwjaarsreceptie van Gemeente Waterland, bekend gemaakt. Inwoners van Waterland zijn bij deze nieuwjaarsreceptie van harte welkom.

Tijdens de nieuwjaarsborrel van Ondernemers Vereniging Waterland (OVW), die wordt gehouden op vrijdag 6 januari vanaf 17.30 uur in De Waegh in Monnickendam, zullen de drie genomineerden en de winnaar natuurlijk extra aandacht krijgen. De genomineerden en leden van de OVW zijn, met partner, uiteraard van harte welkom op beide bijeenkomsten.

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services