Het kloppend hart van Waterland
Live

Jury bezoekt genomineerden ‘Waterlandse Ondernemer van het jaar 2017’

Gepubliceerd: Donderdag 14 december 2017 14:26

Jury bezoekt genomineerden ‘Waterlandse Ondernemer van het jaar 2017’

Op woensdag 13 december bezocht de voltallige jury de drie genomineerden van de ‘Waterlandse Ondernemer van het jaar 2017’ verkiezing: Willem Slot van Van Geemen, Wiebe Willig van Henri Willig Kaas en Cor en Gideon Roos van Leguit+Roos.

Tijdens de vertrouwelijke jurybezoeken kwamen onderwerpen aan bod als werkgelegenheid, naamsbekendheid, milieu, onderwijs, samenwerkingen en de bijdrage aan sociaal en ondernemend Waterland. Elk van de juryleden afzonderlijk kent aan elk bedrijf een eigen waardering toe op basis van de criteria. De jury bestaat dit jaar uit Leo de Boer (Waterland Installatietechniek, winnaar 2016), Bas van Baarsen (voorzitter OVW), Gabrielle Bekhuis (wethouder EZ), Raymond Weijgertse (directeur Bernard Nieuwentijt College) en Janine Klein (lid OVW en eigenaar Waterland Werkt) en wordt ondersteund door Peter Kock (secretaris OVW).

De ondernemers hadden zich alle goed voorbereid op het jurybezoek. Met gezonde spanning en in volle overtuiging van hun kennis en kunde, namen zij de jury mee in hun bedrijfsvoering. De jury was danig onder de indruk van de fantastische bedrijven die zij mochten bezoeken.

Midwintermarkt
Aankomende zondag, 17 december, zijn de genomineerden te vinden op de Midwintermarkt in Monnickendam. Hier kunt u nader kennismaken met deze ondernemers en ze het hemd van het lijf vragen. U kunt dan ter plekke stemmen op uw favoriet. Ook online kunt u tot 22 december uw stem uitbrengen via www.ovwaterland.nl/stem.

Bekendmaking
De stemmen van het publiek en de waarderingen van de juryleden zorgen samen voor een winnaar, die op vrijdag 5 januari tijdens de nieuwjaarsreceptie van Ondernemersvereniging Waterland bekend gemaakt zal worden. Ook maandag 8 januari 2018, tijdens de gemeentelijke nieuwjaarsreceptie, is aandacht voor de genomineerden én de winnaar van de titel ‘Waterlandse ondernemer van het jaar 2017’. Inwoners van Waterland zijn bij deze nieuwjaarsreceptie van harte welkom.

Bron: Ondernemersvereniging WaterlandDeel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services