Het kloppend hart van Waterland
Live

Jubileumfeest Handbalvereniging Monnickendam en Basketbalvereniging The Monks

Gepubliceerd: Woensdag 01 september 2021 16:06

Jubileumfeest Handbalvereniging Monnickendam en Basketbalvereniging The Monks

Foto: The Monks

Handbalvereniging Monnickendam en Basketbalvereniging The Monks bestaan 50 jaar en vieren dit op zaterdag 4 september. Zij nodigen alle leden, oud-leden en geïnteresseerden van harte uit om dit samen met hen te komen vieren op zaterdag 4 september vanaf 10 uur tot uiterlijk 20.00 uur.

Het was een hele tijd spannend, maar het verjaardagsfeestje van Handbalvereniging Monnickendam en Basketbalvereniging The Monks gaat door. De organisatie hoopt natuurlijk op goed weer, maar een ieder is uitgenodigd om langs te komen op het jubileumfeestje. "Neem een uitnodiging mee als je die hebt gekregen, anders krijg je hem bij aankomst. In verband met corona moeten we namelijk precies weten wie we op visite hebben gehad. Er is uiteraard wat te drinken, er staan foodtrucks, we houden een familietoernooi, neem je oude foto's mee en klets bij met oude en nieuwe bekenden. Kom gezellig wat herinneringen ophalen en delen."

Leden, oud-leden, familie en geïnteresseerden in handbal en/of basketbal zijn uitgenodigd om langs te komen. Neem je sportkleding mee als je wilt meedoen! Waar? Bij Handbalvereniging Monnickendam op Sportpark Markgouw in Monnickendam.

Zie voor uitgebreid programma de website of Facebookpagina van een van beide verenigingen.

Bron: Basketbalvereniging The Monks

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services