Het kloppend hart van Waterland
Live

Jazz in the Mirror met The Quinted

Gepubliceerd: Zaterdag 02 februari 2019 18:09

Jazz in the Mirror met The Quinted

Foto: Jazz at the Mirror

Op zondag 10 februari is er weer een Jazz at the Mirror. Deze maand met The Quinted.

Jazz in Monnickendam is een open podium voor jazzmusici die in de warme ambiance van het Mirror Paviljoen (met een fantastisch uitzicht over de Gouwzee) naar hartelust kunnen musiceren en improviseren. Eén keer per maand op zondagmiddag vanaf 16:00 uur verzorgt een wisselende formatie het eerste uur een mini-optreden waarna om ongeveer 17.00 uur een ieder goed geoefende muzikant kan instappen.

Op zondag 10 februari is er weer een Jazz at the Mirror. Deze maand met The Quinted. Met vijf ervaren muzikanten uit Noord Holland, krijgt The Quinted elk publiek enthousiast. The Quinted doet van 16 -17 uur de aftrap voor de sessie, met lekker jazzrepertoire! Four, Autumn Nocturne, All Blues, Misty etc. Alle bandleden hebben ruimschoots hun sporen verdiend in de jazzmuziek en spelen vooral met elkaar vanwege de energie en de fun.

The Quinted bestaat uit: Ed Botterweg (drums), Arjan de Bood (piano), Hugo Vreugdenhil (trompet), Bram Vredenbregt (contrabas), Vincent Kuit (saxen en dwarsfluit), en natuurlijk met jazzzangeres Rita Gemerts.

Er wordt begonnen om 16.00 uur. Aansluitend sessie! De toegang is gratis. Vanzelfsprekend is ook publiek van harte welkom om onder het genot van een drankje te komen luisteren en meeswingen. Een vrijwillige bijdrage in het moneyglass wordt op prijs gesteld.

Bron: Jazz at the Mirror

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services