Het kloppend hart van Waterland
Live

Jazz at the Mirror: Seabreeze Big Band

Gepubliceerd: Vrijdag 05 mei 2017 13:25

Jazz at the Mirror: Seabreeze Big Band

Op zondag 14 mei is er weer een Jazz at the Mirror. Deze maand met de Seabreeze Big band uit IJmuiden.

Jazz in Monnickendam is een open podium voor jazzmusici die in de warme ambiance van het Mirror Paviljoen (met een fantastisch uitzicht over de Gouwzee) naar hartelust kunnen muciseren en improviseren.

Eén keer per maand op zondagmiddag vanaf 16:00 uur verzorgt een wisselende formatie het eerste uur een mini-optreden waarna om ongeveer 17.00 uur een ieder goed geoefende muzikant kan instappen. Op zondag 14 mei is er weer een Jazz at the Mirror. Deze maand met de Seabreeze Big band.

Wat krijg je als je gezonde ingrediënten als cranberry, grapefruit, wodka & limoen mengt? Een Seabreeze!!

En als je een kleine portie swing, een paar mooie nootjes, spetterend koper, een heleboel enthousiasme afgetopt met wat zang combineert? Ook een Seabreeze! Big band dan wel te verstaan. Een band uit IJmuiden (hoe kan het ook anders) met een 17-tal enthousiaste liefhebbers, die onder leiding van de onvolprezen Sebastian Ohm (Ramblers, Beau Hunks en wat niet al) zowel het klassieke bigband repertoire ter hand nemen als de wat gewaagdere stukken van bijvoorbeeld de Big Phat Band.

Kortom, een big band die als een frisse zeewind door The Mirror zal waaien. (Ben benieuwd of ze ook het prachtige nummer “Cocktails for two” op het repertoire hebben!)

Er wordt begonnen om 16.00 uur. Aansluitend sessie! De toegang is gratis. Vanzelfsprekend is ook publiek van harte welkom om onder het genot van een drankje te komen luisteren en meeswingen. Een vrijwillige bijdrage in het moneyglass wordt op prijs gesteld.

Bron: Jazz at the Mirror

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services