Het kloppend hart van Waterland
Live

Jazz at the Mirror met The Quinted

Gepubliceerd: Maandag 02 mei 2022 08:25

Jazz at the Mirror met The Quinted

Foto: Jazz at the Mirror

Op zondag 8 mei belooft Jazz at the Mirror spectaculair te worden met een spetterend concert van The Quinted, het bandje van onze eigen Arjan de Bood, met zangeres Rita Gemerts die garant staat voor het nodige vocale vuurwerk.

Jazz in Monnickendam is een open podium voor jazzmusici die in de warme ambiance van het Mirror Paviljoen (met een fantastisch uitzicht over de Gouwzee) naar hartelust kunnen musiceren en improviseren. Eén keer per maand op zondagmiddag vanaf 16:00 uur verzorgt een wisselende formatie het eerste uur een mini-optreden waarna om ongeveer 17.00 uur een ieder goed geoefende muzikant kan instappen.

Op zondag 8 mei speelt The Quinted van 16.00 - 17.00 uur. The Quinted bestaat uit: Rita Gemerts (zang), Peter Adrichem (saxen), Arjan de Bood (piano), Rieks Schreuder (contrabas) en Ed Botterweg (drums).

Er wordt begonnen om 16.00 uur. Aansluitend sessie! De toegang is gratis. Vanzelfsprekend is ook publiek van harte welkom om onder het genot van een drankje te komen luisteren en meeswingen. Een vrijwillige bijdrage in het moneyglass wordt op prijs gesteld.

Bron: Jazz at the Mirror

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services