Het kloppend hart van Waterland
Live

Jazz at the Mirror met Sonpati

Gepubliceerd: Zaterdag 05 november 2022 12:53

Jazz at the Mirror met Sonpati

Foto: Jazz at the mirror

Op zondag 13 november, de tweede zondag van de maand, is er weer een Jazz at the Mirror. Vanaf 16.00 uur kunt u genieten van Sonpati.

De Cubaanse son is volop op straat te horen in Cuba. Hier in Nederland spelen de doorgewinterde muzikanten van Sonpatí een moderne variant. De twinkelende ritmische patronen van de Cubaanse tres en de meanderende partijen van de fluit worden ondersteund door een hechte basis van gitaar, baby bass en percussie. Dit alles zorgt dit voor een heldere, transparante sound.

Laat je even meenemen naar Cuba door de swingende zangeres van dit zonnige gezelschap. Stilstaan mag, maar zal niet makkelijk zijn; de son nodigt uit tot dansen. De voetjes gaan van de vloer met son, salsa, rumba, bolero en chachacha!

Op zondag 13 november speelt Sonpati van 16.00 - 17.00 uur. Er wordt begonnen om 16.00 uur. Aansluitend sessie! De toegang is gratis. Vanzelfsprekend is ook publiek van harte welkom om onder het genot van een drankje te komen luisteren en meeswingen. Een vrijwillige bijdrage in het moneyglass wordt op prijs gesteld.

Bron: Jazz at the Mirror

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services