Het kloppend hart van Waterland
Live

Inzameling voedselbank Monnickendam 8 januari 2022

Gepubliceerd: Zondag 02 januari 2022 13:20

Inzameling voedselbank Monnickendam 8 januari 2022

Foto: Diaconie PGM

De maandelijkse inzameling voor de voedselbank Purmerend/Waterland wordt gehouden op zaterdag 8 januari. U kunt tussen 10.00 en 12.00 uur uw levensmiddelen en verzorgingsproducten voor de cliënten van de voedselbank afgeven bij de hoofdingang van de Opstandingskerk, Graaf Willemlaan 1 Monnickendam.

De opbrengst van de inzameling in december was overweldigend. Ook in het nieuwe jaar gaan wij door met deze inzameling voor de mensen die het nodig hebben.

Gebruikte mobieltjes zijn nog steeds welkom. Ook zamelen we vanaf heden lege cartridges in. Zowel de mobieltjes als de cartridges zijn voor de Stichting Opkikker. Stichting de Opkikker is in 1995 opgericht door familie en bekenden van ernstig zieke kinderen die in het AMC waren opgenomen. De opbrengst hiervan komt ten goede om de kinderen en hun naasten een onvergetelijke dag te bezorgen. Sindsdien worden er in het hele land Opkikkerdagen georganiseerd voor patiëntjes en hun familie.

Verder verzamelen we kaarten en postzegels in. Ook oude brillen zijn welkom. Deze zijn voor diverse hulpverleningsprojecten in ontwikkelingslanden.

 

Bron: Diaconie PGM

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services