Het kloppend hart van Waterland
Live

Inschrijving voor het Groen = Gras Toernooi 2018 gestart

Gepubliceerd: Dinsdag 10 april 2018 08:50

Inschrijving voor het Groen = Gras Toernooi 2018 gestart

Foto: Jan Cornelis Boes

Op Hemelvaartsdag wordt op Marken voor de 28e keer het Groen = Gras voetbaltoernooi gehouden. De inschrijving voor het toernooi is geopend.

De voorbereidingen voor alweer het 28e Groen = Gras voetbaltoernooi zijn begonnen. Op Hemelvaartsdag, donderdag 10 mei 2018 is het weer zo ver. Ook dit jaar willen we er weer een spektakel van maken en jullie daarom graag uitnodigen deel te nemen aan dit grootse toernooi op het voormalig eiland Marken.

Wat het verloop van het toernooi betreft zal er in vergelijking met de afgelopen jaren weinig veranderen. De wedstrijden voor zowel de heren als de dames zullen worden afgewerkt op 5 veldjes op het B veld en "het meertje". De eerste poulewedstrijden voor de heren zullen om 11:15 uur beginnen, voor de dames beginnen de poulewedstrijden om 12:00 uur. De finales zullen rond 17:00 uur worden gespeeld.

We willen jullie vragen snel te reageren en je team uiterlijk voor zaterdag 28 april 2018 aan te melden. Je hoeft alleen maar een e-mail te sturen naar s.kammerer@hotmail.com (graag met teamnaam en kleur shirt). Uiteraard krijg je voor het toernooi het programmaboekje met wedstrijdschema en reglementen toegestuurd.

Mochten jullie verder nog vragen of opmerkingen hebben, dan zijn wij natuurlijk graag bereid deze te beantwoorden.

We zien jullie graag op een sportief en bovenal zeer zonnig en gezellig Groen = Gras toernooi 2018.

Met vriendelijke groet,

De Groen is Gras Commissie (Sander Teerhuis, Steffen Visser, Michiel Appel, Dominic Zeeman, Jacob de Weijze en Sander Kammerer)

Bron: De Groen is Gras Commissie

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services