Het kloppend hart van Waterland
Live

Inschrijving geopend voor Parckpop ilpendam

Gepubliceerd: Maandag 24 februari 2020 09:47

Inschrijving geopend voor Parckpop ilpendam

Foto: Herman-Kemper

Regiobands kunnen zich tot 1 mei 2020 weer inschrijven voor Parckpop Ilpendam op www.parckpop.nl.

Parckpop is al vele jaren een begrip in Waterland en ver daarbuiten. Het gratis festival in het park van Ilpendam trekt jaarlijks duizenden bezoekers, die genieten van ruim tien uur lang non-stop livemuziek, de gezelligheid en een lekker drankje. Parckpop, altijd op de laatste zondag van de bouwvak, is voor muziekliefhebbers ieder jaar weer ‘vaste prik’. Een dag die je gewoon niet wilt missen.

Zoals elk jaar wordt er gewerkt met twee podia: het Amstel Podium en het Fred Dieperink Podium. Elke band speelt een half uur. Veel muzikanten zetten hun eerste muzikale stapjes op het Parckpop-podium. Het festival draait volledig op vrijwilligers, die zich al dagen van tevoren inzetten om van de dag een groot feest te maken.

Na 30 edities heeft Parckpop Ilpendam nog altijd dezelfde doelstellingen:

- De toegang is gratis
- Parckpop draait vooral om de gezelligheid: lekker naar muziek luisteren in de karakteristieke dorpssfeer die Ilpendam kenmerkt
- Bij de samenstelling van het programma krijgen Ilpendamse bands de voorkeur (Dit houdt echter niet in dat zij automatisch spelen)
- Het festival wordt geheel georganiseerd door vrijwilligers
- Bands krijgen geen financiële vergoeding

Parckpop Ilpendam wordt dit jaar gehouden op zondag 9 augustus 2020. Regiobands kunnen zich tot 1 mei 2020 inschrijven. Meer informatie op: www.parckpop.nl, via info@wapenvanilpendam.nl of telefonisch op 020 4363373.
 

Bron: Parckpop Ilpendam

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services