Het kloppend hart van Waterland
Live

Inloopmiddag/avond verkeersplan binnenstad Monnickendam

Gepubliceerd: Vrijdag 02 juni 2017 21:29

Inloopmiddag/avond verkeersplan binnenstad Monnickendam

Foto: Ron Burgering

Eind 2016, is mede op initiatief van de Stadsraad Monnickendam, door de gemeente Waterland besloten om in 2017 een Verkeersplan voor de binnenstad van Monnickendam op te stellen.
De belangrijkste aangedragen knelpunten zijn: overlast van zwaar verkeer, te hoge snelheid, parkeerdruk, doorgaand verkeer en er zijn verschillende ideeën aangedragen voor het verbeteren van de verkeersveiligheid.

Recentelijk zijn wij daarom in gesprek gegaan met verschillende ondernemers uit de binnenstad, de ondernemersvereniging Waterland, de Stadsraad Monnickendam, De Stichting Promotie Waterland en de Vereniging Oud Monnickendam. Samen hebben wij de huidige knelpunten op het gebied van verkeer en verkeersveiligheid in de binnenstad van Monnickendam verder geïnventariseerd en mogelijke oplossingen bedacht.

Hoe denkt u over het verkeer in de binnenstad van Monnickendam?

Kom naar de inloopbijeenkomsten op woensdag 14 juni.
Woont, werkt of bezoekt u (in) de binnenstad? Dan weet u als geen ander waar de kansen, problemen en mogelijke oplossingen liggen. Wij willen hierover graag met u in gesprek!
U bent daartoe van harte welkom op onze inloopbijeenkomsten op woensdagmiddag en avond 14 juni 2017. De bijeenkomsten worden gehouden in het gemeentehuis. Er is een sessie van 16:00 tot 18:00 uur en een van 19:00 en 20:30 uur. U kunt op genoemde tijden binnenlopen wanneer het u uit komt.

Enquête
Op basis van de inloopavond maakt het college een voorlopig maatregelplan. De voorstellen in dit plan leggen wij via een enquête aan u (inwoners en bedrijven van de binnenstad van Monnickendam) voor. Uiteindelijk maken we, mede op basis van deze enquête-uitslag, een definitieve keuze en werkt de gemeente de maatregelen verder uit.

Bron: gemeente Waterland

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services