Het kloppend hart van Waterland
Live

Inloopavond Onderdoorgang Broek in Waterland

Gepubliceerd: Maandag 18 oktober 2021 16:05

Inloopavond Onderdoorgang Broek in Waterland

Op het Don Bosco college in Volendam werd op 13 oktober jl. een inloopavond over de verschillende plannen voor de aanpassing van de N247 in Broek in Waterland georganiseerd. Daar werden op grote borden de plannen tentoongesteld. Verschillende partijen waren aanwezig om vragen te beantwoorden en uitleg te geven over de opties die er tot op heden zijn.

Al sinds april dit jaar wordt er een vervolgstudie uitgevoerd naar een mogelijke onderdoorgang van de N247 in Broek in Waterland. Inmiddels zijn de eisen en wensen opgehaald en start de uitwerking van twee verschillende mogelijkheden voor een onderdoorgang.

Omroep PIM liet zich bijpraten over een aantal onderwerpen. Het bijzondere aan de plannen van deze best ingewikkelde zaak is dat de dorpsraad van Broek in Waterland een groot aandeel heeft in de voorbereiding. Een lid van de dorpsraad vertelt ons hoe er samengewerkt wordt. Voor een goed verloop zijn er zelfs regels opgesteld.

Alle resultaten van onderzoeken die zijn uitgevoerd en het verloop van het ontwerpproces zijn zichtbaar. Naast de Dorpsraad van Broek in Waterland zijn ook de provincie Noord-Holland en vertegenwoordigers van de betrokken gemeenten aanwezig. Tussen de belangstellenden waren wethouder mevrouw Van de Weijenberg en 2 leden van WaterlandNatuurlijk.

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services