Het kloppend hart van Waterland
Live

Inloopavond N247 in Broek in Waterland op dinsdag 21 november

Gepubliceerd: Donderdag 16 november 2017 11:29

Inloopavond N247 in Broek in Waterland op dinsdag 21 november

Foto: Provincie Noord-Holland

Dinsdag 21 november a.s. bent u van 19.00 tot 21.30 uur welkom in de Broekerkerk op de inloopavond van de Provincie en de Dorpsraad naar de (onder)doorgang in Broek in Waterland. De inloop is onderdeel van een uniek co-creatie proces tussen burgers en de provincie.

Gedeputeerde Post gaat, samen met stuurgroepleden van het Programma Bereikbaarheid Waterland, het projectteam en de dorpsraad van Broek in Waterland, met geïnteresseerden in gesprek over de 5 varianten voor de doorgang van de N247 in Broek in Waterland. De Dorpsraad Broek in Waterland heeft in 2015 met een burgerinitiatief een ondergrondse variant ingediend als alternatief voor de bovengrondse doorgang door het dorp. Gezamenlijk is een uniek co-creatie proces ontstaan tussen bewoners – vertegenwoordigd in de Dorpsraad Broek in Waterland- en de provincie Noord-Holland, waar ook de regio intensief bij wordt betrokken.

Tijdens de inloopavond zien bezoekers hoe hun eerdere inbreng is verwerkt en u krijgt inzicht in hoe de 4 ondergrondse en 1 bovengrondse variant scoren op bereikbaarheid, ruimtelijke kwaliteit, leefbaarheid (fijnstof, geluid), veiligheid, de kosten en risico’s. Tot slot licht de provincie de wijze van besluitvorming toe.

Alle definitieve ontwerpen, onderzoeken en impressies van de voorgaande bijeenkomsten kunt u vinden op www.onderdoorgangbroekinwaterland.pleio.nl.

Bron: Provincie Noord-Holland

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services