Het kloppend hart van Waterland
Live

Inloopavond Galgeriet vanavond LIVE bij PIM

Gepubliceerd: Vrijdag 16 maart 2018 15:14

Inloopavond Galgeriet vanavond LIVE bij PIM

Foto: Gemeente Waterland

Vanavond zendt PIM de inloopavond met de presentatie van het laatste concept stedenbouwkundig plan voor het project Galgeriet vanaf 19.15 uur LIVE uit.

Gedurende de afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de opstelling van een stedenbouwkundig plan en beeldkwaliteitsplan voor het project Galgeriet. Tijdens het stadsdebat op 12 december 2017 zijn er ontwerpen voorgelegd aan inwoners, ondernemers en andere betrokken partijen. Reacties daarop zijn vervolgens meegenomen in de uitwerking van het conceptplan zoals het er nu ligt.

Het college nodigt alle geïnteresseerden uit voor deze open avond, waar het laatste concept stedenbouwkundig plan aan u wordt gepresenteerd. Komt allen naar het gemeentehuis en deel uw mening met Waterland. Want tijdens de avond stelt PIM u ook in staat om LIVE uw mening over het Galgeriet te delen met heel Waterland. U bent van harte welkom!

De presentatie begint om 19.30 uur in het gemeentehuis van Waterland, Pierebaan 3 te Monnickendam. En is vanaf 19.15 uur ook LIVE te volgen via PIM.

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services