Het kloppend hart van Waterland
Live

Informatiebijeenkomst Meer Vrijwilligers voor jouw vereniging!

Gepubliceerd: Zaterdag 30 november 2019 16:11

Informatiebijeenkomst Meer Vrijwilligers voor jouw vereniging!

Foto: Team Sportservice Zaanstreek-Waterland

Vrijwilligers werven en behouden is makkelijker gezegd dan gedaan. Dat geldt ook voor het besturen van een vereniging. Meerdere verenigingen uit Waterland kampen met een te kort aan vrijwilligers. Daarom organiseert Buurtsportcoach Rosa Schouten een gratis informatiebijeenkomst over de succesvolle cursus ‘Meer Vrijwilliger in Kortere Tijd’.

Uit de vragenlijst die begin dit seizoen verspreid is door de Buurtsportcoach is gebleken dat ook de verenigingen/organisaties in onze gemeente kampen met een (toekomstig) vrijwilligerstekort. De cursus ‘Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd’ is gebaseerd op een persoonsgerichte werving van vrijwilligers. Deze werkwijze heeft in de praktijk keer op keer geleid tot succesvolle resultaten zoals vergroting vrijwilligerspool, invullen bestuursfuncties, etc. Inmiddels hebben ruim 1100 verenigingen in heel Nederland de methode met succes toegepast.

Gedurende de bijeenkomst ontvangt u van onze verenigingsadviseur informatie, tips en tricks om uw (toekomstig) vrijwilligerstekort op te lossen en kunt u uw vereniging inschrijven voor deelname aan de cursus.

Programma
19:15 Inloop
19:30 Kennismaken met de Buurtsportcoach
19:45 Kennismaken met buurtverenigingen
20:00 Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd
20:45 Met elkaar in gesprek onder het genot van een drankje

Locatie en datum
De informatiebijeenkomst vindt plaats op maandag 9 december 2019 van 19:30 tot 21:30 uur, in SCC De Bolder (’t Spil 1, 1141 SB, Monnickendam). Er zijn geen kosten aan verbonden.

Meer info en aanmelden

U kunt zich aanmelden via de website www.teamsportservice.nl/zaanstreekwaterland, klik op de groene button ‘Meer vrijwilligers voor jouw vereniging!’ en meld u aan via het inschrijfformulier. Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met uw Buurtsportcoach Rosa Schouten, rschouten@teamsportservice.nl / 0229 28 77 04.

 

Bron: Sportservice Zaanstreek-Waterland

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services