Het kloppend hart van Waterland
Live

Informatieavond opera De Spanjolen

Gepubliceerd: Donderdag 23 maart 2023 08:51

Informatieavond opera De Spanjolen

Foto: Stichting Cultuurnacht Waterland

Stichting Cultuurnacht Waterland zoekt Waterlandse talenten voor de uitvoering van de komische, lichte opera ‘De Spanjolen’ op 15 en 16 september in de Grote Kerk van Monnickendam! Wil je meewerken? Kom dan op donderdag 23 maart om 20.00 uur naar de informatieavond in Gebouw Samuel in Monnickendam.

Het hilarische stuk is gebaseerd op de opera ‘The Pirates of Penzance (Gilbert & Sullivan) en past uitstekend binnen de festiviteiten rond de Slag op de Zuiderzee. Wil jij figureren, een aria, duet of in het koor zingen of acteren in een gaaf kostuum? Of een andere bijdrage leveren aan deze spannende, romantische en feel good opera?

Kom dan naar de informatieavond op donderdag 23 maart 2023!
Deze vindt plaats in Gebouw Samuël,Kerkstraat 34, 1141 BJ Monnickendam, om 20.00 uur. Aanmelden kan bij Valeria Pachl via: valeria.pachl@xs4all.nl

Op deze avond hoor je alles over de organisatie, de inhoud van de opera, de audities en de repetities. Durf, kan en wil je meedoen? Dan zien we je graag op deze avond!

In september 1573 landen Spaanse huurlingen (Spanjolen) stiekem op de kust van de Gouwzee. Ze worden ontdekt door de beeldschone dochters van admiraal Cornelis Dirksz. Wat wordt het? Vrijen of vechten? Of allebei?

Bron: Stichting Cultuurnacht Waterland

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services