Het kloppend hart van Waterland
Live

ILP Records maakt eerste officiele videoclip voor rapduo Koppie Koppie

Gepubliceerd: Maandag 30 januari 2017 11:39

Ruben Bromet van platenlabel ILP Records uit Ilpendam had het beloofd: bij 1000 Youtube views op Koppie Koppies single “Biri Koud” komt er een echte videoclip. En zo geschiedde...

Rappers Kadent en Bedootje uit Purmerend vormen samen het rapduo Koppie Koppie. Zij schreven een rap over het feit dat Nederland en masse zijn bier niet koud heeft staan. Zij maakten hier een video bij en Ruben Bromet van platenlabel ILP Records uit Ilpendam beloofde hen een officiele videoclip als zij 1000 views zouden krijgen op hun video.

Koppie Koppie: "We zijn overdonderd door hoe snel onze krakkemikkige, doch doeltreffende video van “Biri Koud” de 1000 views heeft gehaald. Applaus voor onze fans! Door jullie, onze strijders, onze vrienden en familie, en onze haters, zijn wij geïnspireerd geraakt om verder bewustzijn te verspreiden betreffende biertemperatuur."

Vorige maand werd de magische grens van 1000 gepasseerd, en deze week kondigen rappers Kadent en Bedootje samen met Ruben Bromet van ILP Records de release van de officiële clip aan. Hoewel ze nog maar aan het begin van hun rap carrière staan, hebben ze voor dit project al enkele noemenswaardige cameo’s weten te strikken in cineast Frans Bromet en hip hop cultfenomeen Smitty Smijt.

Geschoten op locatie in de polders van Waterland, het centrum van Amsterdam, en op enkele Noord-Hollandse snelwegen, is “Biri Koud” de eerste professionele videoclip van Koppie Koppie, en tevens de eerste single van hun debuutalbum dat later dit jaar zal verschijnen.

 

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services