Het kloppend hart van Waterland
Live

Huwelijksjubileum echtpaar Meij - de Wit: '60 jaar vrolijkheid'

Gepubliceerd: Zaterdag 11 maart 2017 17:58

Huwelijksjubileum echtpaar Meij - de Wit: '60 jaar vrolijkheid'

60 jaar vrolijkheid... zo omschrijft zich waarschijnlijk het beste het echtpaar Meij – de Wit dat op 28 februari 2017 hun huwelijksjubileum vierde.

Jan Meij, geboren en getogen in Monnickendam, trouwde begin 1957 met Dora de Wit uit Broek in Waterland. Net zo’n mooie dag als 10 maart 2017. Direct na hun huwelijk ging het jonge echtpaar wonen aan het Bloemendaal in Monnickendam. Jan werkte als stukadoor in de regio en Dora als wijkverpleegkundige. Hun huwelijk bracht drie kinderen voort: twee meiden en later een jongen. Kleinkinderen zijn er ook. Mooi verdeeld over jongens en meisjes.

Bij ons bezoek vertellen ze uitgebreid verhalen over vroeger. Kamperen in Luxemburg en de DAF die niet genoeg trekkracht had om heuvels op te rijden. Later werd Jan postbode; hij kent alle mensen uit de gemeente. En anders kennen ze hem wel. Ook heeft hij vele jaren schuiftrombone gespeeld bij Olympia.

Hun trouwdag is in familiekring gevierd. Met alle leuke dingen die bij een hechte familie horen: muziek, dans, eten en een glaasje. Burgemeester Luzette Wagenaar – Kroon brengt de gelukwensen namens het gemeentebestuur. Ook zij geniet van de vrolijkheid van het bruidspaar.

Omroep PIM wenst Jan en Dora nog een lang en gelukkig leven.

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services