Het kloppend hart van Waterland
Live

Huis aan het Water weer spic en span na NLdoet

Gepubliceerd: Dinsdag 19 maart 2019 18:49

Huis aan het Water weer spic en span na NLdoet

Foto: Ria Houweling

Tijdens NLdoet hebben veel vrijwilligers er bij Huis aan het Water in Katwoude met een grote schoonmaak voor gezorgd dat het Huis weer helemaal spic en span was.

NLdoet is een initiatief van het Oranjefonds, en is de grootste vrijwilligersactie in Nederland. Elk jaar in maart wordt NLdoet georganiseerd en op heel veel plekken in Nederland zetten vrijwilligers zich dan in voor het goede doel.

NLdoet wordt door Huis aan het Water altijd aangepakt om even een goede grote schoonmaak te houden. Onder het motto van vele handen maken licht werk melden bekende en onbekende vrijwilligers zich aan om de handen uit de mouwen te steken. Alle nisjes, laatjes, kastjes, plinten, luxaflex kregen een goede beurt. Ook burgemeester Luzette Kroon en wethouder Astrid van de Weijenberg droegen hun steentje bij. Tussendoor waren er heerlijke versnaperingen en een heerlijke lunch met een kopje soep en een broodje voor de vrijwilligers.

Om 15.00 uur rook het huis weer heerlijk fris naar gewassen vitrages en schoonmaakmiddelen. Helaas konden de vrijwilligers buiten niet aan de slag vanwege de storm en regen, en dus is het voorjaarsklaar maken van de tuin een weekje uitgesteld.

Over Huis aan het Water
Huis aan het Water biedt opvang en ondersteuning aan mensen met kanker om zoveel mogelijk de regie over hun eigen leven weer te krijgen. Zodat ondanks de ziekte een zelfstandig, geïnspireerd en bevredigend leven kan worden geleid. Een leven waarin niet de ziekte maar de kwaliteit van leven centraal staat. Wilt u eens komen kijken dan bent u altijd welkom. Bel voor een afspraak 0299-742790

Bron: Huis aan het Water / Foto's: Ria Houweling (Waterland in Beeld)

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services