Het kloppend hart van Waterland
Live

Huis aan het Water in Katwoude staat stil bij 1e lustrum

Gepubliceerd: Dinsdag 01 mei 2018 17:24

Huis aan het Water in Katwoude staat stil bij 1e lustrum

Foto: Hans Broeren

Op 1 mei 2018 bestaat het Huis aan het Water 5 jaar. Dit lustrum is gevierd met medewerking van het Huisaanhetwaterkoor.

Het inloophuis is een gastvrije plek voor mensen met kanker en hun naasten. U kunt er terecht voor een praatje, een luisterend oor, een kop koffie, informatie, advies en contacten en activiteiten met lotgenoten. Of gewoon om te genieten van het mooie uitzicht. Iedereen is welkom, ongeacht leeftijd, soort kanker, behandelfase of ziektestadium.

De vrijwilligers hebben de initiatiefnemers Matty Hakvoort en Karin Hoogeveen in het zonnetje gezet wegens hun grote inzet voor het Huis aan het Water. Zij werden vergeleken met de 2 dirigenten van een groot orkest, dat bestaat uit de vele vrijwilligers. De vrijwilligers spraken hun waardering uit met een drietal cadeaus, te weten: een vlag met de tekst 5 jaar Huis aan het Water en een prachtig naambord, zodat de mensen het Huis aan het Water nog gemakkelijker kunnen vinden. Matty en Karin mochten daarna een amberboom planten met de symboliek dat het Huis aan het Water nog heel lang zal bestaan. De amberboom is herkenbaar aan de diepgegroefde schors. In de herfst hangt deze boom vol bolvormige gehoornde vruchten.

Ook Omroep PIM feliciteert het Huis aan het Water met deze mijlpaal.

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services