Het kloppend hart van Waterland
Live

Huiberts BV zet jubilarissen in het zonnetje

Gepubliceerd: Donderdag 14 juni 2018 18:17

Huiberts BV zet jubilarissen in het zonnetje

Foto: Arnold van der Zee

Op zaterdag 9 juni 2018 was het feest bij Huiberts BV. Maar liefst 3 jubilarissen werden in het zonnetje gezet tijdens een gezellige receptie in Bowling- en Partycentrum De Zedde. Alle medewerkers en hun partners waren uitgenodigd, evenals familie van de eerste 40-jarig jubilaris van het bedrijf.

Kees Huiberts, eigenaar van het gelijknamige aannemings- en machineverhuurbedrijf, gespecialiseerd in groen, grond en infra, is maar wat trots op deze mijlpalen. “Het lijken de Olympische Spelen wel: we hebben brons, zilver en goud” begint hij zijn speech.

Jubilarissen
De drie jubilarissen werden om beurten naar voren geroepen. Begonnen werd met Leo Vos, die 12,5 jaar in dienst is van het bedrijf. Volgens Kees “een groot vakman met veel discipline en een echte Fendt-man”. Daarna was het de beurt aan Gerard Lubrecht die een staat van dienst van 25 jaar heeft en die Kees bestempelt als “een bijzonder trouwe en serieuze medewerker, die kritisch is op anderen maar ook op zichzelf”.

Tot slot was het de beurt aan Reyer van Eck die als eerste van het bedrijf een 40-jarig jubileum op zijn naam mag schrijven. “Daardoor is Reyer een bekend en vertrouwd gezicht bij veel van onze klanten en een zeer gewaardeerde collega met een flinke dosis humor.” Naast lovende woorden waren er ook cadeaus. Zo kregen Gerard Lubrecht en Reyer van Eck respectievelijk een zilveren en gouden speldje van branche-organisatie Cumela Nederland opgespeld en mocht Reyer ook een gouden bulldozer ontvangen van de vertegenwoordiger van Caterpillar machines, voor zijn uitzonderlijke prestatie van 60.000 draaiuren.

Mijlpalen
Naast deze jubilarissen werden ook andere medewerkers met een bijzonder lange staat van dienst benoemd: Cecilia Knoop en Martijn Beets vieren dit jaar hun 16-jarig jubileum, broers Arnold & Richard Brouwer zijn 18 jaar aan het bedrijf verbonden, Willem Smit werkt er 20 jaar, echtgenote Anja Huiberts 21 jaar en Remco Gaffel mag alweer 22 jaar noteren. Piet Bos (29 jr in dienst) en Johan Lammes (35 jr in dienst) ontvingen beiden een zilveren speldje voor hun trouwe dienst, uit handen Cumela Nederland.

Over Huiberts BV
In 1960 ging het huidige aannemings- en machineverhuurbedrijf Huiberts BV (www.huibertsbv.nl) van start als Gebr. Huiberts vof. In 1989 deed huidige eigenaar Kees Huiberts jr. zijn intrede in het bedrijf, waarna hij in 1995 de volledige leiding op zich nam. Het bedrijf is gevestigd aan de Hogedijk in Katwoude, alwaar het in 2003 een volledig nieuw onderkomen kreeg. Huiberts BV telt zo’n twintig vaste medewerkers en een machinepark met shovels, graafmachines en tractoren, van klein tot groot.

Bron: Huiberts BV

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services