Het kloppend hart van Waterland
Live

Hij komt! Hij komt! Intocht Sinterklaas LIVE bij PIM

Gepubliceerd: Zaterdag 13 november 2021 11:17

Hij komt! Hij komt! Intocht Sinterklaas LIVE bij PIM

Foto: Omroep PIM

In het Monnickendammer Kinder Journaal was het de afgelopen dagen al goed te volgen, maar het is zeker! Sinterklaas komt met zijn Pieten naar Monnickendam! En het geheel is LIVE bij Omroep PIM te volgen. Vanaf 13.30 uur kunt u de intocht zien, en na de intocht schakelen wij om 14.45 uur naar de Grote Kerk voor de uitzending van het feest aldaar van Sint en Pieten met de schoolkinderen van groep 1-4 van Monnickendam.

De kinderen van Monnickendam is gevraagd om Sinterklaas en zijn gevolg te komen verwelkomen in de binnenhaven van Monnickendam. Vanaf 13.45 uur begint het programma aan de Haven van Monnickendam en rond 14.00 stapt Sinterklaas van zijn pakjesboot. In verband met de coronamaatregelen roept het Sinterklaascomité op om niet te vroeg naar de Haven te komen, om afstand te houden, en om elkaar te denken.

Na aankomst gaat Sint met zijn koets (via Zuideinde, Niesenoortsburgwal, Weezenland en Rozendaalstraat naar de Grote Kerk. Om 15.00 uur begint daar de Pieten Theatershow voor de groepen 1 t/m 4. Ouders en begeleiders dienen hun QR code bij de Grote Kerk te laten zien. De presentatie is in handen van mevrouw Anna en je kunt ook weer genieten van de begeleiding van Olympia Con Brio. Ook dit alles is live via Omroep PIM te volgen.

Een oproep vanuit het Sinterklaascomité Monnickendam: "In verband met de aangescherpte maatregelen en de beperkte ruimte in de binnenhaven van Monnickendam verzoeken wij iedereen die van buiten Monnickendam komt om niet naar de intocht te komen. Omroep PIM zendt de intocht live uit. Deze uitzending is in heel Noord Holland te volgen. Alvast hartelijk dank namens het Sinterklaascomité Monnickendam en de gemeente Waterland."

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services