Het kloppend hart van Waterland
Live

HHNK: Doe mee aan de zomerse fotowedstrijd

Gepubliceerd: Dinsdag 02 juli 2024 19:08

HHNK: Doe mee aan de zomerse fotowedstrijd

Foto: HHNK

’s Zomers hebben veel mensen plezier op en in de Noord-Hollandse sloten, grachten en meren. Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK) vraagt inwoners om deze momenten met de camera vast te leggen en mee te doen aan de fotowedstrijd via fotowedstrijdHHNK.nl. Deelnemers maken kans op spetterende prijzen.

Doe mee of stem op de mooiste foto
Meedoen aan de zomerse fotowedstrijd kan tot en met 31 augustus via de website fotowedstrijdHHNK.nl en is heel makkelijk.


Stap 1: Maak een mooie foto van een persoon, van jezelf of iemand anders, in of op het water.
Stap 2: Upload jouw foto op deze website, vertel waar het is en hoe jij of diegene op de foto op dat moment genoot van het water.

Op de website vind je de voorwaarden en kan er ook gestemd worden op de mooiste foto. Verzamel met jouw foto zo veel mogelijk stemmen, dit telt namelijk voor 25% mee in de eindscore. Het juryoordeel telt voor 75% mee. Voor de top 6 zijn er 'spetterende' prijzen zoals een windsurfles, varen met een fluisterbootje en waterskiën.

Beleef het water
We suppen, varen en zwemmen in de zomer wat af. Met onze 15 rioolwaterzuiveringsinstallaties zuiveren we al het vieze water uit jouw toilet, wasbak of douche. Zo zorgen we dat het daarna weer schoner de sloten in stroomt. HHNK wil inwoners daar deze zomer bewust van maken met onder meer deze fotowedstrijd. We laten ook zien wat je zelf kunt doen voor schoner water:
- spoel alleen de 3 p's door het toilet (poep, plas en wc-papier)
- ruim zwerfvuil op zodat het niet in de sloot belandt

Meer informatie over de campagne en wat je nog meer zelf kan doen voor schoner water vind je op veiligschoonvoldoende.nl

Bron: HHNK

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services